вівторок, 26 березня 2019 08:31

Шевченко прокоментував перемогу над Люксембургом

Шевченко прокоментував перемогу над Люксембургом
Андрій Шевченко. Фото: Костянтин Клименко

Велике спасибі уболівальникам, які прийшли та підтримали команду. Це допомогло до кінця бігти, боротися. Хоч це був автогол, везіння потрібно заслужити. Хочу зробити великий комплімент Люксембургу. Ця команда показала класні фізичні дані сьогодні. Вони бігли до кінця, у них є швидкі гравці, які створили нам великі проблеми.

У Караваєва два розсічення в одному місці. Одне вже зашили. Лікарі зробили все, що змогли. Одне розсічення дуже велике. Подивимось, скільки йому треба буде часу на відновлення, коли він повернеться в клуб.

Ми готувались до двох складних матчів. Березень – це завжди дуже важкий місяць для українських команд. В історії збірної березневі матчі завжди були складними. Я не чекав такого важкого матчу, зізнаюсь. У нас було багато помилок, хлопці втратили структуру гри, але вони вірили до кінця, боролись. Не можу жодному футболісту висловити претензії за старання. Нам пощастило і ми виграли цей матч.

Сьогодні були дві речі, які сильно вплинули на гру. Ми програли дуже багато єдиноборств та підборів. В цьому плані команда не дуже добре зіграла.

Штрафні? У нас є 3-4 гравці (Циганков, Маліновський, Коноплянка, Безус), які виконують стандарти. Вони між собою вирішували. Хто взяв на себе відповідальність, той і пробивав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірній Люксембургу не вистачило досвіду для того, щоб взяти очки в матчі проти збірної України

Збірна України на останніх секундах вирвала перемогу над Люксембургом 2:1.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко прокоментував перемогу над Люксембургом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути