вівторок, 07 лютого 2017 11:52

Шевченко попросив клуби про допомогу збірній України

Шевченко попросив клуби про допомогу збірній України

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко хоче ініціювати перенесення туру в чемпіонаті країни для кращої підготовки гравців до зустрічі з Хорватією.

Матч відбіркового циклу Кубка світу-2018 "Україна - Хорватія" запланували 24 березня. Ця зустріч стане для "жовто-синіх" першою офіційною 2017 року.

"Мене це турбує, але поки що я спираюсь на те, що є. У ситуації, яка виникла хотілося б отримати кілька додаткових днів для того, аби добре підготуватися до матчу в Хорватії. Я хочу попросити провідні клуби, щоб вони пішли нам на зустріч, і в інтересах національної команди погодилися на зміни у календарі", - наводить слова Шевченка Zbirna.com.

"Я маю на увазі перенесення туру чемпіонату України, для цього якраз є вікно в березні. Адже поки що у нашому розпорядженні чотири дні на підготовку, а хотілося б мати хоча б тиждень. Перед такою важливою грою відведеного зараз часу критично мало".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко зацікавлений у натуралізації одного з лідерів "Шахтаря"

Базовим днем 22-го туру чемпіонату України є 18 березня. Ймовірно, про перенесення саме цього туру говорив головний тренер збірної.

Після чотирьох зіграних турів у відбірковій групі Кубка світу-2018 збірна України посідає друге місце з 8 очками. На першому рядку з 10 пунктами перебуває Хорватія. На третій позиції збірна Ісландії, яка відстає від України на 1 пункт.
Зараз ви читаєте новину «Шевченко попросив клуби про допомогу збірній України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути