середа, 25 січня 2012 14:56

"Шевченко — один з найважливіших людей у моїй кар'єрі" - захисник "Челсі"

Сербський захисник лондонського "Челсі" Браніслав Іванович назвав екс-гравця "синіх" Андрія Шевченка одним із найважливіших людей у своїй кар'єрі. Про це 27-річний футболіст розповів в інтерв'ю офіційному сайту клубу.

Цього місяця Іванович відзначає свою четверту річницю перебування у "Челсі". Футболіст переїхав на "Стемфорд Брідж" з московського "Локомотива" у 2008 році.

"Підписання контракту з "Челсі" стало великим кроком у моїй кар'єрі. Але у той час я був у поганій формі. Також мене турбувала травма підколінного сухожилля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Навіть від Шевченка користі було більше, ніж від Торреса" - англійські ЗМІ

У клубі все було добре. Мені вдалося швидко адаптувався до нових умов, адже всі хотіли допомогти мені. Я відчував себе щасливим і впевненим. Моя проблема полягала у тому, що я не грав. Це був найважчий момент для мене, але я пройшов через цей складний етап і став сильнішим."

Дійсно, і гравці, і тренерський штаб робили все можливе, щоб допомогти легіонеру пройти через цей важкий період. Але був серед них один футболіст, який у той час і сам боровся за місце у стартовому складі команди, чиї слова та поради зіграли визначальну роль у житті  Браніслава.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко був учителем Дрогба

"Андрій Шевченко дуже мені допоміг, - зазначає Іванович, - Коли я приїхав у Лондон я погано говорив англійською. Андрій дав мені чимало корисних порад. Я дуже тісно з ним працював і він пояснив мені, що потрібно робити. Його допомога стосувалася не тільки футболу, але й позафутбольних моментів, адже стиль життя тут зовсім інший.

Я завжди буду вдячний йому за це. Шевченко — один з найважливіших людей у моїй кар'єрі. Він змінив мій погляд на багато речей. Ми досі з ним регулярно спілкуємося."

Нагадаємо, Шевченко виступав за "Челсі" з 2006 по 2009 рр. За цей час встиг побувати в оренді в "Мілані". У 2009 році повернувся у київське "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Шевченко — один з найважливіших людей у моїй кар'єрі" - захисник "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути