Ексклюзиви
середа, 07 лютого 2007 10:24

Шевченко не просився до збірної

 

Збірні України та Ізраїлю сьогодні проведуть товариський матч. На полі повинен з"явитися і капітан нашої національної команди Андрій Шевченко, 30 років. Як повідомляли раніше, форвард "Челсі" сам попросився у збірну. Але за день до вильоту Андрій дав інтерв"ю, у якому заперечив вище сказане, повідомляє Футбол.ua.

- Деякі українські ЗМІ писали, що Шевченко нібито просив Блохіна узяти його з собою до Ізраїлю, - здивовано каже Андрій. – Це все неправда! Я дуже часто зідзвонююся з Олегом Володимировичем, і під час однієї з розмов, він сказав: "Андрій, може тобі не варто їхати до Ізраїлю?" Я відповів, що навпаки хочу знов зануритися в ту прекрасну атмосферу, яка панувала на Кубку світу. Чесно кажучи, мені в "Челси" не вистачає спілкування з хлопцями і тренерами. Сумую за ними. Зараз якраз відповідний момент побачитися. Крім цього, я скучив за батьками, сестрою і Києвом, де вони зараз живуть.

Після гри з Ізраїлем Шевченко відразу полетить у Лондон.

- Не можу довго бути без своїх синів, - додав Андрій.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко не просився до збірної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути