понеділок, 05 лютого 2007 09:58

Шевченко адаптувався до англійського чемпіонату

 

7 лютого збірна України проведе товариську зустріч з національною командою Ізраїля. Участь у матчі візьме і форвард "Челсі" Андрій Шевченко, 30 років. Вчора він прибув у Київ першим з наших збірників і уже встиг поспілкуватися з репортером програми "ГОЛ".

На батьківщину футболіст прилетів з хорошим настроєм. Сказав, що радий знову побачити рідне місто, батьків і зіграти за збірну.

На питання, чи додала Андрієві впевненості його поява на полі у складі "Челсі" в останніх матчах, він відповів наступним чином.

- Впевненість у собі була завжди. Футбол - це складний вид спорту. Не завжди виходить бути в оптимальній формі. Тим більше після такого складного сезону, як у мене був, накопичилися втома і травми. Тому потрібно було набратися терпіння і почекати, доки увійду у свій нормальний стан. Зараз все добре, - розповів Шевченко. - Я мало давав інтерв"ю, але завжди наголошував на тому, що для адаптації до чемпіонату Англії потрібен час. Зараз моя гра стала набагато кращою. Почуваю себе краще, а всі ці статті про мене - неправда. Стосунки у мене з усіма дуже хороші. Моя справа - готуватися і грати у футбол.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко адаптувався до англійського чемпіонату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути