середа, 05 травня 2010 11:29

Шевченко і Хачеріді готові зіграти проти "Шахтаря"

Шевченко і Хачеріді готові зіграти проти "Шахтаря"

Тільки три дні розділяють календарні матчі "Динамо" в чемпіонаті України. Не встигли вщухнути емоції після суботньої перемоги над "Закарпаттям", як розпочалася підготовка до наступної гри - з "Шахтарем".

Команду Валерія Газзаєва на "Донбас Арені" влаштовує лише перемога. З надією на такий результат делегація "Динамо" прибула у вівторок увечері, за добу до початку зустрічі, до Донецька.

З Києва до столиці Донбасу в складі першої команди приїхали 16 футболістів. Ще троє гравців - Денис Гармаш, Кирило Петров та Владислав Калитвинцев - приєдналися до партнерів безпосередньо в Донецьку, зігравши кількома годинами раніше в поєдинку молодіжних складів. Напевно, один з них у середу ввечері не потрапить в заявку на гру.

Знову готові допомогти "Динамо" Євген Хачеріді, який відновився від травми, і Роман Зозуля, який відбув дискваліфікацію. Також все гаразд зі здоров"ям у Андрія Шевченка і Мілоша Нінковича.

У Донецьку делегація "Динамо" розмістилася в готелі "Атлас". У середу о 12:30 в планах команди нетривале тренування на стадіоні "Шахтар". Традиційно вона включає в себе розминку і ряд вправ з м"ячами. А головна дія дня, а, можливо, усього місяця, або навіть чемпіонату, розпочнеться о 19:00 на "Донбас Арені".

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Шевченко і Хачеріді готові зіграти проти "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути