понеділок, 25 вересня 2017 20:19

Шевченко і Гусєв не пустили "Манчестер Сіті" в чвертьфінал Ліги Європи

Шевченко і Гусєв не пустили "Манчестер Сіті" в чвертьфінал Ліги Європи
Андрій Шевченко відкрив рахунок в першому матчі проти "МанСіті". Фото: wsport.com.ua

Донецький "Шахтар" 26 вересня в рамках групового раунду Ліги чемпіонів зіграє в гостях проти "Манчестер Сіті". Початок матчу о 21:45, текстовий онлайн проведе сайт Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Манчестер Сіті" перед "Шахтарем" принизив чергового суперника в АПЛ

Для англійців це вже буде не перша зустріч з українською командою. У Лізі Європи сезону 2010-2011, "городяни" зустрічалися з "Динамо" на стадії 1/8 фіналу. Перша гра відбулася в Києві 10 березня 2011 року. Рахунок на 25-й хвилині відкрив Андрій Шевченко, замкнувши навіс у воротарський зліва від Ярмоленка.

У другому таймі наставник "Сіті" Роберто Манчіні замінив Балотеллі на Тевеса, освіживши атаку. В гостей з'явилися шанси відігратися, але втілити їх у голи вони не змогли. А на 77-й хвилині Олег Гусєв встановив остаточний рахунок першого матчу, прийнявши після навісу справа в штрафний м'яч на груди і другим дотиком встромивши у верхній кут воріт Харта.

"Динамо": 1.Шовковський - кап, 2.Дані Сілва, 5.Вукоєвич, 6.Попов, 7.Шевченко (36.Нінкович, 88), 9.Ярмоленко, 10.Мілевський, 20.Гусев, 23.Єрьоменко, 34.Хачеріді, 37.Юссуф.

"Манчестер Сіті": 25.Харт, 2.Річардс, 4.Компані, 5.Забалета, 10.Джеко, 13.Коларов (8.Райт-Філліпс, 82), 18.Баррі - кап, 19.Лескотт, 21. Давід Сілва, 42.Я.Туре, 45.Балотеллі (32.Тевес, 57).

Голи: Шевченко (25), Гусєв (77).

Попереджені: Юссуф (82) - Балотеллі (53), Тевес (79).

Гра у відповідь відбулася за тиждень на "Сіті оф Манчестер". Господарі під тиском власних уболівальників кинулися рятувати становище, і на 39-й хвилині Коларов після розіграшу стандарту результативно вистрілив з-за меж штрафного майданчика. Через велике скупчення і своїх, і чужих гравців у штрафному Олександр Шовковський не зміг якісно зреагувати на цей удар.

Весь другий тайм кияни грали за рахунком, намагаючись утримати прийнятний для себе результат. Був момент у Ярмоленка, але дальньому удару тодішнього молодого динамівця не вистачило влучності. У "МанСіті" непогано війшов у гру Джеко, який на 76-й хвилині замінив Давида Сілву і мав шанс переломити ситуацію. Але динамівці вистояли і за сумою двох ігор залишили господарів поза турніром.

"Динамо" вийшло в чвертьфінал Ліги Європи, де не змогло пройти скромну "Брагу". Фатальним для киян став автогол Олега Гусєва, який дозволив португальцями привезти з Києва результативну нічию, 1:1. Поєдинок у відповідь за тиждень завершився нульовою нічиєю. "Брага" пройшла далі і дійшла до фіналу турніру, де мінімально поступилася землякам з "Порту", ​​0:1.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко і Гусєв не пустили "Манчестер Сіті" в чвертьфінал Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути