субота, 19 березня 2011 18:33

"Севастополь" забив "Карпатам" три м'ячі

"Севастополь" забив "Карпатам" три м'ячі

У суботу, 19 березня, в рамках 22-го туру української прем'єр-ліги один з аутсайдерів чемпіонату ПФК "Севастополь" приймав грізні "Карпати".

Кримській команді зважаючи на важке турнірне становище нічого не залишалося, крім як ризикувати. Вже в дебюті зустрічі "Севастополь" відкрив рахунок завдяки класному удару Жабокрицького. "Карпати" нічим змістовним відповісти не змогли, але на останній хвилині першого тайму рахунок все ж зрівняли - Кочиш замкнув навіс Мілошевича.

У другій половині "Севастополю" знову вдався швидкий гол, це Скоба вдало пробив після подачі кутового. Команда Червенкова продовжила щільно грати в центрі поля, не дозволяючи львів'янам продемонструвати свою фірмову гру. А наостанок капітан "Севастополя" Сергій Ференчак реалізував вихід один на один.

Таким чином, "Севастополю" вдалося підтягнутися до рятівного 14-го рядка, а "Карпати" втратили шанс піднятися на четверте місце.

ФК Севастополь - Карпати - 3:1 (1:1, 2:0)

Голи: 1:0 - Жабокрицький (11), 1:1 - Кочиш (45), 2:1 - Скоба (58), 3:1 - Ференчак (87).

ФК СЕВАСТОПОЛЬ: Веремко, Болохан, Допілка, Шандрук, Левандовскі, Салхі (Ібраїмі, 58), Дуляй, Ференчак, Жабокрицький (Ківа, 64), Скоба, Анд. Шевчук (Войнаровський, 90).

КАРПАТИ: Богатінов, Балажиц, Мілошевіч, Ощипко, Федецький, Худоб'як, Годвін, Голодюк (Кополовець, 72), Кожанов (Гурулі, 65), Перес (Зеньов, 73), Кочиш.

Попередження: Дуляй (20), Шандрук (67), Голодюк (69), Мілошевіч (86), Веремко (90), Ощипко (90).

Зараз ви читаєте новину «"Севастополь" забив "Карпатам" три м'ячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути