неділя, 15 вересня 2013 12:52

Сергій Нагорняк: "Динамо сподівається на лідерів, а "Металіст" – на командну гру"

Сергій Нагорняк: "Динамо сподівається на лідерів, а "Металіст" – на командну гру"
Сергій Нагорняк. Фото: fanat.ua

Колишній гравець збірної України Сергій Нагорняк вважає, що у разі програшу київського "Динамо" харківському "Металісту" ситуація для киян стане критичною.

– Якщо "Динамо" поступиться сьогодні, то відрив від лідера сягатиме 9 очок. І це після 9 турів! Утім про відставку Блохіна я б не говорив. Ігор Суркіс публічно заявив, що відставка тренера на сьогодні не актуальна. Насторожує те, що після матчів збірних деякі команди довго не можуть упіймати свою гру. В "Динамо" якраз забагато збірників, а в харків'ян їх майже немає. На відміну від Києва, у "Металісті" гарно поставлена командна гра. Команда зіграніша. Столичні гравці поки сподіваються лише на лідерські якості окремих виконавців – таких, як Мбокані та Ярмоленко.

Чи буде гра "Металіст" – "Динамо" схожа на матч киян проти "Шахтаря" в Донецьку. Тоді динамівці солідно відіграли перший тайм, але були зім'яті в другій частині гри?

– Зараз ніхто не передбачить характер майбутнього матчу. У Донецьку "Динамо" слабко виглядало в другому таймі. У Києві під час матчу з "Дніпром" навпаки – у першому. Атакувало увесь другий тайм. Сподіваюся, що явної переваги одного суперника над іншим у сьогоднішній грі не буде.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Нагорняк: "Динамо сподівається на лідерів, а "Металіст" – на командну гру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути