четвер, 25 червня 2009 10:53

Сергій Балтача пошкодував, що його дочка перемогла Бондаренко

Сергій Балтача пошкодував, що його дочка перемогла Бондаренко

Найсильніша тенісистка України Олена Бондаренко (N33 у рейтингу WTA) залишила Вімблдон вже після першого раунду. Волею долі постраждала Олена від іншої Олени - Балтачі, колишньої киянки, а нині громадянки Великої Британії. У двогодинному протистоянні вольова перемога Балтачі (N106) - 3:6, 6:3, 6:4.

"Перемога Олени не стала для мене сюрпризом. За останній рік дочка зробила величезний крок вперед. Змінила всю команду тренерів і за цей час зробила в ігровому плані більше, ніж за колишні шість-сім років. Її гра виросла до рівня тенісисток топ-10 світового рейтингу, - говорить батько британки, екс-футболіст київського "Динамо" Сергій Балтача. - Я дивився матч на трибунах, сильно переживав.

Але навіть якщо б і хотів щось підказати, Олена б нічого не почула. Вони грали на першому корті, підтримка шалена. Засмутило лише те, що програла українка. Так, це була наша перемога, радість... Але двояка. Все-таки Україна - наша батьківщина. Після гри моя Олена і Бондаренко обмінялися привітаннями і дочка потім шкодувала, що виграла у тенісистки з країни, де народилася.

Але це спорт, професійний спорт. І треба грати і обігравати суперниць незважаючи хто вони - українці, росіяни, британці... До речі, мало хто знає, але перша зустріч Олени Балтачі і Олени Бондаренко відбулася, коли їм було років по 10-11. Тоді я вперше, після того, як ми переїхали до Великобританії, привіз дочку до України. Ми приїхали на турнір до Харкова, де моя Олена в першому раунді перемогла Бондаренко"...

У першому раунді Вімблдону фінішувала і Марія Коритцева, поступившись американці Вані Кінг - 4:6, 2:6. Таким чином, в жіночому одиночному розряді в другому колі лише одна українка - Катерина Бондаренко, яка зустрінеться з Венус Вільямс (США, 3).

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Сергій Балтача пошкодував, що його дочка перемогла Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути