вівторок, 26 червня 2012 15:25

Сергій Бубка включений у Зал слави легкої атлетики

Сергій Бубка включений у Зал слави легкої атлетики
Офіційна церемонія пройде 24 листопада у Барселоні ФОТО: AFP

Президент Національного олімпійського комітету України та віце-президент IAAF Сергій Бубка включений у Зал світової слави легкої атлетики, який створений до сторіччя IAAF.

Разом з олімпійським чемпіоном, 35-кратним рекордсменом світу і шестиразовим чемпіоном світу у стрибках з жердиною Сергієм Бубкою, в Зал слави включений і дворазовий олімпійський чемпіон у бігу на 1500 м, глава Оргкомітету Олімпійський ігор в Лондоні-2012 Себастьян Коу.

"Створенням Залу слави ми хотіли б відзначити особливі досягнення наших найбільших спортсменів, а також підвищити інформованість людей про наш вид спорту, про його багату історію. Сергій і Себ - два найбільших чемпіона, рекордсмена, чий внесок у розвиток спорту не може бути недооцінений", - говорить президент IAAF Ламін Діак.

Офіційно вони будуть введені в Зал слави 24 листопада, під час Гала IAAF на честь сторіччя легкоатлетичної федерації, яке пройде у Барселоні.

 

Зараз ви читаєте новину «Сергій Бубка включений у Зал слави легкої атлетики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути