неділя, 13 вересня 2009 10:36

Серена Вільямс зі скандалом вилетіла з US Open (ФОТО+ВІДЕО)

Друга ракетка світу американка Серена Вільямс програла у півфіналі Відкритого чемпіонату США бельгійській тенісистці Кім Клійстерс у двох сетах 4:6, 5:7.


Матч завершився скандалом: у другому сеті за рахунку 5:6 і 15:30 на другій подачі Вільямс американці зарахували заступ, після чого вона повернулася до лінійного арбітра і почала кричати на неї, махаючи ракеткою. Вільямс пообіцяла "засунути м"яч у горлянку" судді і вбити її.

Суддя відправилася до головного арбітра матчу, потім до них приєдналася Вільямс. Як повідомляє агентство AP, вона намагалася завірити суддів, що не загрожувала лінійному арбітрові, проте тенісистці не вдалося уникнути покарання за неспортивну поведінку. Після короткої розмови було вирішено зняти з Вільямс штрафне очко - враховуючи подвійну помилку за рахунку 15:30, воно виявилося вирішальним у матчі.

У другому півфіналі US Open Каролін Возняцкі з Данії обіграла бельгійку Яніну Вікмайєр в двох сетах 6:3, 6:3. Фінальний матч між Клійстерс і Возняцкі відбудеться в понеділок 14 вересня.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Серена Вільямс зі скандалом вилетіла з US Open (ФОТО+ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути