Ексклюзиви
неділя, 17 лютого 2013 13:59

Сенсація від "Блекберна": "Арсенал" вибув з боротьби за Кубок Англії

"Арсенал" завершив боротьбу в Кубку Англії, зазнавши вдома сенсаційної поразки від клубу другого за силою дивізіону "Блекберна" в матчі п'ятого кола - 0:1, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Команда Арсена Венгера, що вилетіла з Кубка ліги після грудневої поразки від "Бредфорд Сіті", пропустила за 18 хвилин до кінця основного часу після удару Казіма Казіма. Колишній нападник "Фенербахче" і "Галатасарая" переправив м'яч у ціль після удару свого одноклубника Мартіна Ольссон.

Незадовго до пропущеного м'яча Венгер випустив на поле Джека Вілшира, Санті Касорлу і Тео Уолкотта. Господарі завдали по воротах 26 ударів проти п'яти у "Блекберна", а на 26-й хвилині Томаш Росіцкі навіть влучив у хрестовину. Наставник "Арсеналу" сподівався, що свіжі сили допоможуть його команді втілити ігрову перевагу у забитий м'яч, але замість цього "каноніри" примудрилися пропустити самі.

Суперник "Блекберна" по чвертьфіналу Кубка Англії визначиться за підсумками жеребкування, яке пройде в неділю. Ланкаширський клуб потрапив до вісімки поряд з суперниками по дивізіону "Барнслі" і "Міллуоллом", які переграли "Мілтон-Кейнс Донс" і аматорський клуб "Лутон Таун" відповідно. "Арсеналу" ж залишається зосередитися на дуелі з "Баварією" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

У вечірньому матчі суботи "Олдхем Атлетик", який вибив у попередньому раунді "Ліверпуль", приймав вдома "Евертон" - 2:2. На останній хвилині доданого часу Метт Сміт врятував "Олдхем" від поразки, і цей поєдинок 1/8 фіналу буде переграний.

Кубок Англії

5-й раунд

Олдхем - Евертон 2:2 (1:1, 1:1)

Голи: 1:0 - 13 Обіта, 1:1 - 24 Анічебе, 1:2 - 48 Джагелка, 2:2 - 90 Сміт.

Лутон - Міллуолл 0:3 (0:2, 0:1)

Голи: 0:1 - 12 Генрі, 0:2 - 36 Халс, 0:3 - 86 Н'Гессан.

Арсенал - Блекберн 0:1 (0:0, 0:1)

Гол: 0:1 - 72 Казім-Річардс.

Арсенал - Шченсни, Кошельни, Вермален, Монреаль, Окслейд-Чемберлен (Касорла, 71), Діабі, Росіцкі (Вілшер, 71), Коклен, Артета, Жиру, Жервіньо (Уолкотт, 71).

Блекберн - Кін, Денн, Хенлі, Орр, Лоу, Казім-Річардс, Гамст Педерсен, Март. Ольссон, Вільямсон, Марк. Ольссон (Бентлі, 64), Роудс (Гудвіл, 82).

Попередження: Орр (11), Коклен (79), Гудвіл (89).

МК Донс - Барнслі 1:3 (0:2, 1:1)

Голи: 0:1 - 3 Дегнелл, 0:2 - 19 Харвуд, 1:2 - 62 Боудіча, 1:3 - 90 Дегнелл.

Зараз ви читаєте новину «Сенсація від "Блекберна": "Арсенал" вибув з боротьби за Кубок Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути