неділя, 30 грудня 2012 10:53

Селін обійдеться "Динамо" у 2 мільйони євро - ЗМІ

Селін обійдеться "Динамо" у 2 мільйони євро - ЗМІ
Умови особистого контракту Селіна з "Динамо" також узгоджені ФОТО: dynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" та полтавська "Ворскла" дійсно ведуть переговори. Їх предметом є трансфер в "Динамо" лідерів полтавського клубу - Романа Безуса та Євгена Селіна.

Як стало відомо, сторони досягли повної згоди щодо переходу Селіна - футболістові залишилося пройти медичне обстеження і залагодити формальності при підписанні контракту, повідомляє "Динамомания". Трансфер захисника збірної України обійшовся "Динамо" приблизно в 2 млн.євро (зрозуміло, це неофіційна інформація, хоча вона отримана від вельми поінформованого джерела). Умови особистого контракту футболіста також узгоджені. Залишається тільки чекати офіційного повідомлення.

По трансферу Романа Безуса угоди поки немає. Перешкодою є фінансова сторона можливого трансферу, хоча позиції сторін досить близькі. Президент "Ворскли" Олег Бабаєв на сайті полтавського клубу підтвердив факт переговорів і висловив надію, що "інтенсивний переговорний процес призведе до консенсусу".

Селін і Безус могли стати гравцями "Динамо" в минуле літнє міжсезоння. Але тоді "Ворскла" була рішуче налаштована зберегти своїх провідних футболістів.

Відзначимо, що раніше повідомлялося про те, що Селін майже напевно найближчим часом перейде в "Динамо", а у Безуса є пропозиції від ряду вітчизняних, російських та європейських клубів.

Зараз ви читаєте новину «Селін обійдеться "Динамо" у 2 мільйони євро - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути