Ексклюзиви
понеділок, 28 січня 2013 16:35

Ще один російський біатлоніст буде виступати за збірну України

Ще один російський біатлоніст буде виступати за збірну України
Дмитрові Русинову 22 роки ФОТО: rusbiathlon.ru

Колишній президент Союзу біатлоністів Росії Олександр Тихонов повідомив, що російський біатлоніст Дмитро Русинов буде виступати за збірну України, повідомляють російські видання.

"22-річний талановитий біатлоніст Дмитро Русинов відібрався на чемпіонат світу в якості запасного і на чемпіонат Європи з біатлону у складі збірної Росії, а в підсумку виступить в Банско в складі збірної України. Причини банальні. З початку сезону московська команда практично не отримує фінансування, має проблеми з інвентарем. На відбіркові змагання в Тюмень Діма їздив за свій рахунок і всупереч всім проблемам зумів виграти спринт", - написав він на своєму офіційному сайті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська біатлоністка хоче виступати за збірну України

"Доти, поки у нас буде таке ставлення до резерву і до розвитку біатлону в окремих регіонах, відтік спортсменів буде масовим. Повірте, Русинов не останній біатлоніст, який цього року збирається перейти в іншу країну", - підкреслив Тихонов.

Минулого тижня стало відомо, що російська біатлоністка Марія Панфілова змінила спортивне громадянство. Старший тренер резервної жіночої збірної Росії з біатлону Леонід Гур'єв повідомив, що спортсменка виступатиме за збірну України.

Зараз ви читаєте новину «Ще один російський біатлоніст буде виступати за збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути