четвер, 17 грудня 2009 10:08

Ще 5 клубів забезпечили собі путівки у плей-офф Ліги Європи

Ще 5 клубів забезпечили собі путівки у плей-офф Ліги Європи

Німецька "Герта", англійський "Фулхем", грецький "Панатінаїкос", данський "Копенгаген" та бельгійський "Брюгге" в матчах останнього туру групового раунду Ліги Європи здобули путівки в 1/16 фіналу турніру.

"Герта" здобула мінімальну перемогу вдома над лісабонським "Спорінгом" (1:0), який достроково забезпечив собі перше місце в групі D. Суперникам берлінців у боротьбі за вихід в 1/16 фіналу голландському "Херенвену" не допомогла велика перемога над латвійським "Вентспілсом" (5:0).

"Рома" впевнено розібралася на виїзді з софійським ЦСКА (3:0) і посіла перше місце в групі Е. В очному протистоянні за друге місце "Фулхем" на виїзді виявився сильнішим за "Базель" (3:2).

У групі F "Панатінаїкос" переграв своїх головних конкурентів за вихід у весняну стадію Ліги Європи бухарестське "Динамо" (3:0) і зайняв друге місце слідом за турецьким "Галатасараєм", який забронював собі місце в 1/16 фіналу ще після четвертого туру .

У групі J бельгійський "Брюгге" в очному протистоянні з французькою "Тулузою" здобув друге місце і путівку в 1/16 фіналу слідом за донецьким "Шахтарем". У вирішальному матчі з французами "Брюгге" влаштовувала нічия, але в підсумку бельгійці домоглися перемоги з рахунком 1:0.

У групі К в аналогічній ситуації "Копенгаген" не залишив шансів празькій "Спарті", розгромивши її на виїзді з рахунком 3:0 і зайнявши друге місце слідом за голландським ПСВ.

Раніше в 1/16 фіналу Ліги Європи вийшли "Атлетік", ПСВ, "Рома", "Спортінг", "Шахтар", "Вердер", "Галатасарай", "Аякс", "Гамбург", "Хапоель" з Тель-Авіва , "Зальцбург", "Вільярреал", "Фенербахче", "Бенфіка" та "Евертон". Крім того, до них приєдналися 8 команд, які посіли треті місця у груповому турнірі Ліги чемпіонів: "Ювентус", "Марсель", "Атлетіко", "Вольфсбург", "Рубін", "Ліверпуль", "Уніря" і "Стандард".

Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Ще 5 клубів забезпечили собі путівки у плей-офф Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути