вівторок, 31 липня 2012 17:05

Сцена для Мадонни, галасливі голландські фанати: "Фейєнорд" потренувався на "Олімпійському"
16

Перші 15 хвилин тренування були відкритими для журналістів
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА
4 серпня на "Олімпійському" виступить Мадонна

Голландський "Фейєнорд" розім'явся на "Олімпійському" перед першим матчем 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти київського "Динамо". Перед тренуванням наставник роттердамців Рональд Куман і захисник команди Стефан де Врей відповіли на питання журналістів.

"Я спостерігав за матчем "Динамо" проти "Говерли" у чемпіонаті України, - каже Куман. - Гра мені не дуже сподобалася, але не варто звинувачувати у цьому футболістів. Було дуже спекотно. Нам буде дуже важко проти "Динамо". Це сильна команда, яка може демонструвати якісну гру.

Важко порівняти наші фінансові можливості і можливості "Динамо". Кияни були дуже активними на трансферному ринку. Можу виділити таких гравців як Мігель Велозу та Ніко Кранчар. Щодо гравців з українським паспортом, то відзначу Андрія Ярмоленка. Від нього буде виходити чимало небезпеки.

Захисник Рон Флар — це велика втрата для нас, але нам є ким його замінити. У фізичному плані наша команда готова. Будемо намагатися використати слабкі сторони у грі "Динамо". Я ще не визначився зі складом на гру. Ми можемо зіграти з одним або з двома нападниками. Обидві схеми нам підходять", - зазначив коуч "Фейєнорда".

"Досвід приходить з часом. У нас молода, але амбіційна команда, - підкреслив Стефан. - Спека? Ми зіграли чимало товариських матчів під час збору, тому проблеми з цим не буде. Ми знаємо, що кияни зіграли вже кілька матчів чемпіонату. Сезон у Голландії поки не розпочався. Тут перевага на боці суперника", - сказав де Врей.

На полі футболісти побачили цікаву металеву конструкцію. Це "Олімпійський" готується до приїзду Мадонни, концерт якої пройде тут 4 серпня.

"А це, певно, Мадонна, пішла на репетицію" — жартує голландський журналіст і показує на дівчину у довгій спідниці, яка попрямувала у напрямку сцени. - Я був у Києві на фіналі Євро. Після турніру поїхав відпочивати в Іспанію. Мені телефонують з редакції і кажуть, що "Фейєнорд" зіграє з "Динамо" - "Купуй квитки, ти знову їдеш в Україну". Я знов тут. Тепер у мене кращий готель. Під час час Євро ми жили в жахливих умовах", - розповідає колега.

У цей час з на одну з трибун з шумом і криками вриваються вболівальники "Фейєнорда". Відразу розвішують привезені прапори і співають пісні. Більшість — молоді хлопці з короткими стрижками, у футболках і шортах. Хоча є старші чоловіки і жінки. Голландці простягують журналістам свої фотоапарати і просять зробиnи кілька фотографій.

"Я прилетіла в Київ разом з дорослим сином і чоловіком, - розповідає Карен. - Ми ходимо на всі матчі "Фейєнорда". У нас дуже молода команда — найстаршому футболісту 23 роки. Шкода, що пішов Флар. Це дуже сильний захисник. Крім того єдиний, хто представляв нашу команду у збірній Голландії на Євро. Взагалі-то ми не підтримуємо національну команду, адже там виступають чимало футболістів "Аякса". Це наш запеклий ворог.

Найбільші зірки "Фейєнорда" сидять на лаві запасних — це Куман і ван Бронкхорст, - продовжує Карен. - На жаль, вони не можуть вийти на поле і допомогти команді. Рональд — хороший тренер. Він очолив "Фейє", коли ми йшли на десятому місці у чемпіонаті і фінішував другим. Сподіваюсь ми переможемо "Динамо", - каже вболівальниця.

До речі, ван Бронкхорст разом з гравцями ганяв м'яча. Його вирізняла форма іншого кольору.

Нагадаємо, матч "Динамо" — "Фейєнорд" розпочнеться сьогодні о 20:00.

Зараз ви читаєте новину «Сцена для Мадонни, галасливі голландські фанати: "Фейєнорд" потренувався на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути