понеділок, 02 липня 2012 00:03

Збірна Іспанії виграла Євро-2012

Збірна Іспанії виграла Євро-2012
Збірна Іспанії виграла третій титул поспіль. Фото: futubra.com

Збірна Іспанії стала переможцем Євро-2012, обігравши в фіналі на НСК "Олімпійський" команду Італії з рахунком 4:0

Підопічні Дель Боске з перших хвилин заволоділи перевагою, втіливши її в гол вже на 14-хвилині. Давид Сільва головою розстріляв ворота Буффона після навісу з лицьової лінії Фабрегаса.

Подвоїли свою перевагу іспанці в кінці першого тайму. Альба вийшов один на один з Буффоном після розрізного пасу Хаві і не залишив кіперу жодного шансу. Двічі міг у італійців у першому таймі забивати Кассано, але в першому випадку пробив прямо в руки Касільясу, а в другому вже сам голкіпер іспанців парирував удар Антоніо.

У другому таймі іспанці довели рахунок до розгромного. На 83-й хвилині Торрес реалізував вихід один на один, а на 88-й остаточний результат встановив Мата. Зазначимо, що більшу частину другого тайму збірна Італії грала в меншості: поле через травму залишив Мотта, а замін у Чезаре Пранделлі більше не було.

"Іспанія" - "Італія" - 4:0

Голи: Давид Сільва, 14, Хорді Альба, 41, Фернандо Торрес, 84, Хуан Мануель Мата, 88

"Іспанія": Ікер Касільяс, Альваро Арбелоа, Жерар Піке, Серхіо Рамос, Хорді Альба, Серхіо Бускетс, Хабі Алонсо, Хаві, Давид Сильва, (Педро, '59), Сеск Фабрегас, (Фернандо Торрес, '75), Андрес Інієста , (Хуан Мануель Мата, '87)

"Італія": Джанлуїджі Буффон, Андреа Барцальї, Ігнасіо Абате, Леонардо Бонуччі, Джорджіо К'єлліні, (Федеріко Бальцаретті, '21), Андреа Пірло, Даніеле Де Россі, Клаудіо Маркізіо, Ріккардо Монтоліво, (Тіаго Мотта, '56), Антоніо Кассано , (Антоніо Ді Натале, '46), Маріо Балотеллі

Зараз ви читаєте новину «Збірна Іспанії виграла Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути