неділя, 12 серпня 2012 13:31

"Щасливий, що виконав прохання дочки" - Олександр Усік станцював "золотий" гопак
30

Фото: Reuters

У суботу, 11 серпня, український боксер Олександр Усік виконав свою мрію і багатьох своїх уболівальників - став Олімпійським чемпіоном.

Без проблем пройшовши по турнірній дистанції, Олександр Усик показав чудовий бокс, діставшись до вирішального поєдинку на піку форми.

Суперником українця був срібний призер Пекіна-2008 італієць Руссо, який 4 роки тому переміг Усіка в олімпійському чвертьфіналі з рахунком 7:3.

Досвідчений італієць змусив здорово понервувати за Усіка. Незручний Руссо показав себе справжнім спойлером і зробив все для своєї перемоги, проте і українець також показав свій кращий бокс і по праву здобув перемогу з рахунком 14:11.

"Перед боєм тренер мені сказав, щоб я не гнався за медаллю, а просто показав гарний бокс. Якщо в мене це вийде - буде і перемога. Моя дочка Єлизавета, якій 2,5 рочки, попросила мене, щоб я привіз їй золото. Я неймовірно щасливий, що виконав її прохання", - зазначив Олександр.

Після своєї перемоги Олімпійський чемпіон Лондона Олександр Усік, не стримуючи емоцій, станцював для себе і всіх уболівальників Олімпійський гопак.

Зараз ви читаєте новину «"Щасливий, що виконав прохання дочки" - Олександр Усік станцював "золотий" гопак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути