неділя, 12 серпня 2012 01:16

Бокс. Усік виграв олімпійське золото

Бокс. Усік виграв олімпійське золото
Усік не залишив шансів італійцеві Руссо. Фото: ap.com

Український боксер Олександр Усік, який виступає в категорії до 91 кг, виграв золоту медаль Олімпійських ігор-2012 в Лондоні, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

У фінальному бою суперником Усіка був італійський боксер Клементе Руссо. Італієць почав бій активніше, постійно боксував з опущеними руками, виманюючи Усіка в атаку. При цьому він і сам не забував атакувати і в підсумку виграв трихвилинку з рахунком 3:1.

Усіка це мабуть дуже розлютило, і на п'ятій секунді другого раунду Руссо опинився на підлозі, а коли піднявся, пропустив ще дві серії ударів. Українець виграв раунд і перед вирішальною трихвилинкою рахунок був рівний - 8:8. У заключному раунді обидва боксери вже йшли ва-банк, але Усік на останній хвилині бив точнішим і в підсумку виграв з рахунком 14:11.

Таким чином, в активі України на сьогодні 18 медалей Олімпіади-2012 в Лондоні: п'ять золотих, чотири срібні і дев'ять бронзових.

Нагадаємо, українець Денис Берінчик в категорії до 64 кг програв свій фінал кубинському суперникау і став срібним призером Олімпіади-2012.

Зараз ви читаєте новину «Бокс. Усік виграв олімпійське золото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути