Ексклюзиви
вівторок, 06 травня 2008 13:06

Шарапову можуть оштрафувати на 835 тисяч доларів

Шарапову можуть оштрафувати на 835 тисяч доларів

Марія Шарапова ризикує втратити близько мільйона доларів. Відмови від участі у турнірах і проектах WTA можуть коштувати третій ракетці світу 835 тисяч доларів.

Шарапова відмовилася від участі в турнірі, який проходить цього тижня у Берліні, за що уже заплатила 125 тисяч. Ще 10 тисяч їй доведеться віддати у тому випадку, якщо вона за допомогою медиків не зможе аргументувати причину цієї відмови.

Ще 700 тисяч Марія може заплатити, якщо бойкотує акцію WTA. Наступного тижня перед представницьким турніром у Римі відбудеться фотосесія за участю тенісисток світового класу. І Шарапова не буде винятком.

Росіянка кілька днів тому на своєму офіційному сайті говорила про те, що проекти WTA заважають готуватися до змагань. Керівництво Туру вимагає від неї участі у промо-акції протягом трьох днів, з понеділка до вівторка, якраз перед турніром у Римі. Триватиме це по чотири години на день. При цьому Шарапова тільки прилетить зі США, а дорога в Європу займе близько 12 годин.

Максимальна сума штрафу за пропуск акцій - 300 тисяч доларів. Але ця цифра автоматично зросте до 700 тисяч для тих спортсменок, які не носять на своїй формі нашивку з характерним логотипом.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Шарапову можуть оштрафувати на 835 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути