середа, 23 липня 2008 12:34

Шарапова визнана найбагатшою спортсменкою світу

Російська тенісистка Марія Шарапова зайняла перше місце в списку найбагатших спортсменок, складеному американським журналом TheForbes, повідомляє Лента.Ру. За останній рік Шарапова заробила 26 мільйонів доларів. Друге і третє місце в рейтингу займають американські тенісистки сестри Серена та Вінус Вільямс, що заробили відповідно 14 і 13 мільйонів доларів.

На четвертій позиції - колишня перша ракетка світу Жюстін Енен, що недавно завершила кар"єру. Її заробіток склав 12,5 мільйона доларів. Місця з п"ятого по сьоме займають гольфістки: американка Мішель Уай, Анніка Соренстам з Швеції і Лорена Очоа з Мексики, що заробили відповідно 12, 11 і 10 мільйонів доларів. Далі в десятці найбагатших спортсменок автогонщиця Даніка Патрік із США (7 мільйонів доларів), перша ракетка світу сербка Ана Івановіч (6,5 мільйона доларів), американська гольфістка Паула Крімер (6 мільйонів доларів).

Таким чином, в рейтингу найбагатших спортсменок домінують тенісистки і гольфістки. Як відзначає видання, футболісткам і баскетболісткам ще дуже далеко до заробітків Девіда Бекхема і Леброна Джеймса.

Марія Шарапова регулярно займає високі місця в рейтингах багатих знаменитостей. За підсумками 2007 року журнал Forbes розмістив її на третій позиції в списку найбагатших молодих зірок спорту і шоу-бізнесу.

Зараз ви читаєте новину «Шарапова визнана найбагатшою спортсменкою світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути