середа, 03 листопада 2010 16:12

Шарапова ще не визначилася з датою весілля

Шарапова ще не визначилася з датою весілля
Російська тенісистка Марія Шарапова в інтерв'ю одному з американських видань розповіла про те, як баскетболіст "Лос-Анджелес Лейкерс" Саша Вуячич зробив їй пропозицію.
"Саша зовсім ошелешив мене своєю пропозицією! Думаю, мені дуже пощастило - він сильно мене балує. Звичайно, цей вечір став для мене особливим. Я ніколи не забуду цей день, це було чудово", - зізналася тенісистка.

Шарапова розповіла, що Вуячич самостійно відправився в магазин, щоб купити перстень на суму $ 250 000 для своєї коханої.

"Слава богу, у мого нареченого гарний смак. Він просто молодець", - сказала Шарапова. - "Ми ще не вирішили, коли будемо справляти весілля. Візьмемо трохи часу на роздуми. Зараз ми просто раді, що побралися і можемо продовжувати працювати далі. Нас часто розділяють відстані, але ми раді, що ми є одне в одного.

З самого початку Саша поважав мене і розумів, який спосіб життя я веду. Ми обидвоє дуже незалежні люди, і наші професії вимагають повної самовіддачі. При цьому разом ми відчуваємо себе дуже комфортно", - наводить слова Шарапової UsMagazine.

Нагадаємо, Саша Вуячич оголосив про заручини з російською тенісисткою Марією Шараповою наприкінці жовтня.
За матеріалами Сhampionat.ru
Зараз ви читаєте новину «Шарапова ще не визначилася з датою весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути