пʼятниця, 01 серпня 2008 08:47

Шарапова пропустить Олімпіаду

Шарапова пропустить Олімпіаду

Третій номер світового рейтингу і перша ракетка Росії Марія Шарапова на своєму офіційному сайті оголосила, що ні за яких обставин не зможе виступити на Олімпіаді в Пекіні.

Вчора тенісистка обіграла у другому колі турніру в Монреалі Марту Домаховську з Польщі, після чого відразу знялася зі змагань через травму плеча.

- Після вчорашнього матчу я знала, що з моїм плечем сталося щось серйозне, - говориться в заяві Шарапової. - Сьогодні вранці мені зробили декілька тестів і магнітно-резонансне дослідження, в результаті якого лікарки виявили два маленькі надриви у зв"язках мого плеча. Тепер я переживаю змішані почуття. Адже ще вчора лікарі були впевнені, що справа у защемленні нерва, а це набагато серйозніша проблема. Але з іншого боку, на відновлення після такого пошкодження, як надрив в"язок, потрібно багато часу. Тому, як не боляче мені це говорити, я буду змушена пропустити Олімпіаду.

Зараз ви читаєте новину «Шарапова пропустить Олімпіаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути