Ексклюзиви
вівторок, 16 вересня 2008 15:18

Шарапова повернеться на корт тільки в 2009 році

Російська тенісистка Марія Шарапова, котра з серпня не виступала на турнірах через травму плеча, повернеться на корт в січні 2009 року. Росіянка візьме участь у виставкових змаганнях в Гонконзі, а потім виступить на першому в сезоні-2009 турнірі з серії "Великого шолома" - Відкритому чемпіонаті Австралії, повідомляє Лента.Ру з посиланням на видання TennisAustralia.

Шарапова ускладнила травму правого плеча на турнірі в Монреалі, де вона не змогла дограти матч другого кола проти японки Аї Сугіями. На початку серпня спортсменка говорила, що може повернутися на корт через два-три місяці (тобто, в жовтні або листопаді), але тепер її повернення відкладається до січня.

Останній місяць Шарапова тренувалася у Фініксі під керівництвом тренера з фізичної підготовки Бретта Фішера. Операція на травмованому плечі тенісистки проводитися не буде. Нагадаємо, що на початку 2008 року Шарапова виграла Відкритий чемпіонат Австралії. На даний момент вона займає шосте місце в рейтингу WTA (Жіноча тенісна асоціація).

Зараз ви читаєте новину «Шарапова повернеться на корт тільки в 2009 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути