Ексклюзиви
четвер, 02 липня 2009 11:15

Шарапова докричалась до "Золотого язика"

Шарапова докричалась до "Золотого язика"

Американський журналіст "Los Angeles Times" Кріс Ерскін висловився проти того, щоб WTA накладала якісь обмеження на крики в жіночому тенісі і запропонував проводити щорічну церемонію нагородження найчарівніших крикух сезону.

На думку Ерскіна, заборона або накладення якихось обмежень на жіночі крики з боку WTA приведе до того, що деякі тенісистки просто перестануть грати.

Він засумнівався не тільки в тому, що крики, які видають тенісистки, і насамперед, росіянка Марія Шарапова, яку не раз просили не шуміти, шкодять здоров"ю, але і в тому, що шум від тенісистки на подачі негативно впливає на суперницю.

"Я не згоден з думкою Кріс Еверет, що крик деморалізує суперницю. Хоча і було висловлено думку, що Шарапова виграє саме за рахунок свого голосу. Мені здається, що тенісистки повинні пишатися тим, як вони кричать", - заявив він.

Журналіст назвав шістку найбільш "крикучих" тенісисток, яких очолила Марія Шарапова, рівень шуму від криків якої складає 101 Дц, далі по списку розташувалися Моніка Селеш (93,2), Серена вільямс (88,9), Ліндсей Девенпорт (88), Венус Вільямс (85) і Вікторія Азаренко (83,5).

"Я вважаю, що тенісисток треба підтримувати в їх крику, заснувавши в кінці сезону спеціальний приз, "Золотий язик", яка вручалася б за найгучніший крик сезону, а попередні підсумки підбивати кожного тижня", - заявив журналіст.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Шарапова докричалась до "Золотого язика"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути