неділя, 04 листопада 2018 20:11

Сантьяго Соларі: що треба знати про нового тренера "Реала"
5

Аргентинський фахівець Сантьяго Соларі став виконуючим обов'язки головного тренера "Реала" після звільнення Хулена Лопетегі.

Колишній наставник "молодіжки" клубу успішно розпочав свою роботу з першою командою. "Реал" здобув перемоги в двох матчах поспіль: у Кубку Іспанії обіграв "Мелілью" (4:0), а в чемпіонаті країни - "Вальядолід" (2:0).

За словами Соларі, він не думає про те, чи позбудеться від приставки "в.о.":

"Який мій підхід до роботи? Тверда рука або демократичність? Я не вірю в такі клішування тренера. Є час і для першого, і для другого. Ви любите заганяти людей в рамки, але у кожного свій стиль".

Хочу, щоб гравці підтримували цінності мадрідізма, були сповнені амбіцій та бажання атакувати, забивати, жертвувати собою і не здаватися.

Зараз я не думаю про те, чи залишуся я біля керма першої команди. Я лише роблю те, що повинен", - говорить Соларі.

 

Як же розвивалася кар'єра Соларі?

Молодий гравець заявив про себе в "Рівер Плейт", куди перейшов у травні 1996 року. У цей же час він вступив до Національного інституту фізичної освіти, де вчився на викладача.

У січні 1999 року Соларі підписав контракт з мадридським "Атлетіко" на 5 років. Але вже через півроку перейшов в мадридський "Реал". У новій команді виступав разом з такими зірками світового футболу як Зінедін Зідан, Луїш Фігу, Фернандо Морієнтес та інші.

 

До "Інтеру" Соларі приєднався після п'яти сезонів, проведених в королівському клубі. У складі "вершкових" він встиг виграти два титули чемпіона Іспанії, Лігу чемпіонів, Суперкубок Європи і міжконтинентальний кубок.

 

Соларі закінчив футбольну кар'єру в 2011 році в уругвайському "Пеньяролі", а в систему "Реала", за який він грав з 2000 по 2005 роки, повернувся в 2013 році.

 

Команда до 19 років і два роки з "Кастільо" - ось і весь тренерський досвід Сантьяго. У такій ситуації аргентинцеві буде вельми непросто впливати на стан справ, бо сезон в самому розпалі, до підготовки команди він не мав ніякого відношення, а в подібній ситуації опинився вперше.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лунін невдало дебютував за "Леганес" - відео

У наступному турі чемпіонату Іспанії "Реал" на виїзді зіграє з "Сельтою".

Зараз ви читаєте новину «Сантьяго Соларі: що треба знати про нового тренера "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути