середа, 31 жовтня 2018 13:46

Лунін невдало дебютував за "Леганес" - відео

Лунін невдало дебютував за "Леганес" - відео
Андрій Лунін провів перший матч за "Леганес"

Український голкіпер Андрій Лунін пробів дебютний матч за іспанський "Леганес". 19-річний воротар вийшов у стартовому складі на матч Кубка Іспанії проти "Райо Вальєкано".

Український воротар не надто вдало дебютував, пропустивши 2 голи з 3 ударів у площину воріт.

"Вдалим цей матч для Луніна назвати складно. Суперники завдали у площину його воріт лише 3 удари – і 2 з них завершилися пропущеними голами. Однак явних провалів українець не припускався.

У першій гольовій атаці Райо ключової помилки припустився захисник Леганеса Сіовас. Гарсія вийшов на ударну позицію з гострого кута, тому Андрій теж міг зіграти краще, але прямі претензії йому пред'явити важко.

У другому результативному епізоді знову провалилася оборона господарів. Алегріа без супротиву розстрілював Луніна з лінії воротарського майданчика. Тут до українця взагалі мінімум питань.

Статистичний портал SofaScore поставив Луніну найгіршу оцінку в матчі – 6.0. Леганес до перерви володів ініціативою, але припустився 2 грубих помилок і пропустив. На жаль, 19-річний воротар у цих моментах не врятував, а більше можливостей себе проявити він фактично не мав.

Навряд чи цей матч спонукає Маурісіо Пелегріно давати Луніну позачергові шанси у Ла Лізі. Перший номер Леганеса Іван Куельяр цього сезону здійснює в середньому 2,9 сейва за матч і відбиває 66% ударів у площину власних воріт. Середня оцінка Куельяра від того ж порталу SofaScore за 10 матчів Прімери – 6.63", - розповідає "Футбол24".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер "Леганеса" пояснив, чому не грає Лунін

Наступний шанс у Андрія Луніна випаде у матчі-відповіді проти "Райо Вальєкано". Поєдинок відбудеться 5 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Лунін невдало дебютував за "Леганес" - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути