четвер, 20 грудня 2012 15:06

"Шанси Шахтаря – 45%" - Федорчук

"Шанси Шахтаря – 45%" - Федорчук
Федорчук посоветовал Луческу вспомнить "Порту". Фото: ukrfootball.in.ua

Дортмундська "Боруссія" – найгірший варіант із усіх можливих. Гірше могла бути лише "Барселона", – так прокоментував майбутнього суперника донецького "Шахтаря" колишній тренер симферопольської "Таврії" Олег Федорчук.

"Дортмунд зараз на підйомі. Команда демонструє не просто сучасний, а суперсучасний футбол. Атакує завжди великими силами. Трапляється, що 5 футболістів атаки лишаються за лінією м'яча. Плюс до того латиноамериканці завжди важко грають проти німців. Тому "Шахтарю" буде вкрай важко. У команди тренера Юргена Клоппа величезні амбіції. Клуб у груповому турнірі виграв групу в таких монстрів як "Реал", "Аякс" і "Манчестер Сіті". Причому перемогли заслужено, по грі. У донеччан були би рівні шанси, якби "Боруссія" всерйоз боролася в своєму чемпіонаті. Однак шанси на перемогу в Бундеслізі в них примарні. Тому футболісти зосередяться саме на Лізі Чемпіонів", - каже Олег Вікторович.

"Не додають настрою заяви пана Луческу. Днями він сказав, що "Шахтарю" просто не дадуть виграти Лігу Чемпіонів. Я би порадив Мірчі згадати історію "Порту". Португальці двічі виграли турнір, не будучи фаворитами від самого початку",- зазначив він.

Втім, "Боруссія" є командою не без проблем, вважає тренер.

"При всій повазі до "Боруссії" вважаю, що команда не дуже добре грає в обороні. Плюс воротар не відзначається надійністю. Вважаю, що у майбутньому протистоянні шанси 55% на 45% на користь німців",- резюмував Олег Федорчук

Зараз ви читаєте новину «"Шанси Шахтаря – 45%" - Федорчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути