понеділок, 26 серпня 2013 11:52

Саленко: "Дніпру" набридло, що в нього ніхто не вірить"

Саленко: "Дніпру" набридло, що в нього ніхто не вірить"
Олег Саленко Фото: dynamo.kiev.ua

Володар "Золотої бутси", кращий бомбардир чемпіонату світу 1994 Олег Саленко прокоментував недільний матч між "Дніпром" і "Шахтарем".

– Втрату Вілліана, Фернандіньо і Мхітаряна "Шахтар" досі не компенсував. Вілліан давав креатив в атаці, Мхітарян летів уперед, Фернандіньо вигравав центральний плацдарм. Тепер ніхто з них не грає в помаранчевій формі. Ті, що прийшли їм на зміну лише в пошуках власних козирів на футбольному полі. "Шахтар" програв "Дніпру" в командній швидкості. Таке буває, коли одній команді набридло, що в неї ніхто не вірить, а інша занадто звикла до дифірамбів. Настрій на гру допоміг "Дніпру" бути швидшим на всіх ділянках поля.

Обидва м'ячі з гри гірники пропустили після ударів головою Романа Зозулі, який далеко не велетень. У "Шахтарі" досі актуальна проблема високого центрального захисника?

- Я так не думаю. Голи у ворота донеччан прийшли не від невеликого зросту оборонців, а від того, що із форвардом не зіграли щільно. Якщо Роману дати свободу на полі, він обов'язково знайде свій шанс.

У ворота "Шахтаря", практично, ніколи не ставлять пенальті. Цього разу суддя наважився це зробити.

- І що? Хтось скаже, що цей пенальті несправедливий? Якщо він був і це бачила вся країна, то його побачив і суддя. Наскільки мені відомо, ніхто з гірників не нарікав на пенальті.

У наступному турі "Шахтар" прийматиме "Металіст".  Донеччанам буде ще важче?

- Цілком можливо. Після втраченої Ліги Чемпіонів харків'яни зараз дуже ображені на долю. Припускаю, що їхній настрій нітрохи не поступатиметься настрою дніпрян. Перемога над гірниками дозволить "Металісту" піти у відрив. Але й "Шахтар" майже ніколи двічі не програє. Тим цікавішою буде наступна гра. Так само прогнозую, що в наступному турі буде цікава битва в Києві. "Динамо" поволі намацує власну гру. "Дніпро" так само впреться, як і в грі з "Шахтарем". Киянам може стати на заваді нестабільність зі складом. Частина легіонерів думає не над власною грою, а над тим, чи потраплять вони до стартового складу в наступному матчі. А це не кращий психологічний стан напередодні відповідальної гри.

Зараз ви читаєте новину «Саленко: "Дніпру" набридло, що в нього ніхто не вірить" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути