вівторок, 21 лютого 2012 12:25

Шакіру звинуватили у негативному впливі на Піке

Шакіру звинуватили у негативному впливі на Піке

Захисник "Барселони" Херард Піке заявив, що колумбійська співачка Шакіра, яка є його дівчиною, не робить негативного впливу на його життя, передають іспанські ЗМІ.

В Іспанії почали говорити про те, що Піке останнім часом став грати слабкіше, і не виключають, що передумовою для цього може бути зв'язок футболіста із співачкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шакіра не допомогла "Барселоні" перемогти "Реал"

"Шакіра не робить негативного впливу на моє життя і гру. У минулому сезоні ми також були разом, але "Барселона" виграла національну першість і Лігу чемпіонів", - заявив Піке.

Також Піке спростував розмови про конфлікт з головним тренером синьо-гранатових Хосепом Гвардіолою. З чуток в іспанській пресі, їхні стосунки погіршилися після того, як Піке не був включений в заявку команди на перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з "Байєром".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шакіра перестала приховувати роман з відомим футболістом

"Він дав можливість мені бути частиною великої команди, і я завжди буду йому вдячний. Я ніколи не буду обговорювати його рішення. Що стосується того, що сталося в Леверкузені, то це робочий момент, і гравці повинні поважати будь-яке рішення тренера. У мене з Пепом прекрасні стосунки, ми завжди говоримо один одному все прямо.

Гвардіола - ключова людина в роздягальні, і кожен хоче, щоб він залишився. Проте він сам повинен вирішити, що йому робити", - підкреслив Піке в розмові з іспанськими журналістами.

Зараз ви читаєте новину «Шакіру звинуватили у негативному впливі на Піке». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути