четвер, 06 жовтня 2011 14:48

Шакіра стала радником Обами

Шакіра стала радником Обами

Президент США Барак Обама включив колумбійську співачку Шакіру до складу групи радників з питань підвищення освіти іспаномовного населення Сполучених Штатів.

"Президент США Барак Обама оголосив у середу про намір призначити наступних осіб на ключові пости в адміністрації: Шакіра Ісабель Мебарак Ріполл - на пост члена президентської комісії з підвищення рівня освіти іспаномовного населення ...", - йдеться в повідомленні Білого дому.

Очікується, що саме латиноамериканська громада зіграє ключову роль у передвиборній кампанії нинішнього президента з переобрання на другий термін. На даний момент лише 37% американців вважають, що Обамі це вдасться.

34-річна Шакіра відома не тільки своїми музичними успіхами (співачка отримала десятки нагород і премій, в тому числі, вона дворазовий лауреат найпрестижнішої премії Grammy), а й благодійною діяльністю. У 1997 році виконавиця заснувала благодійну організацію Fundacion Pies Descalzos ("Фонд босих ніг"). Місія цієї організації - залучення коштів для спонсорування шкіл для дітей з бідних сімей в Колумбії та інших країнах Латинської Америки.

У 2010 році Шакіра була удостоєна медалі Міжнародної організації праці ООН за допомогу дітям Латинської Америки. У 2003 році у віці 26 років вона стала наймолодшим послом доброї волі ЮНІСЕФ.

Зараз ви читаєте новину «Шакіра стала радником Обами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути