субота, 21 вересня 2013 20:37

"Шахтар" розгромив "Ворсклу" у день народження Ахметова

"Шахтар" розгромив "Ворсклу" у день народження Ахметова
Сьогодні Рінату Ахметову виповнилося 47 років ФОТО: shakhtar.com

21 вересня на полі "Донбас Арени" завершилася зустріч донецького "Шахтаря" і полтавської "Ворскли" у рамках десятого туру прем'єр-ліги. Чемпіони України здобули перемогу у день народження президента клубу Ріната Ахметова, привітати якого у тому числі приїхали глава "Металіста" Сергій Курченко і відомий російський композитор Ігор Крутой.

У стартовому складі "Шахтаря" дебютували новачки Бернард і Факундо Феррейра, саме ця пара організувала перший гол у ворота гостей. Бразилець пройшов по лівому флангу, віддав передачу Феррейрі, і аргентинець відкрив рахунок своїм голам в українській першості.

На старті другого тайму Томаш Хюбшман чудовим ударом з дальньої дистанції провів другий м'яч "гірників". На 79-й хвилині Алекс Тейшейра не зумів реалізувати пенальті, призначений за порушення на Едуардо да Сілві, а слідом свій дебютний гол у чемпіонаті провів бразилець Лукас Фернандо, який вийшов на заміну.

Таким чином, за підсумками матчу "Шахтар" вийшов на друге місце в турнірній таблиці, набравши 22 очки, "Ворскла" залишилася на п'ятій сходинці, маючи у своєму розпорядженні 16 очками. За офіційними даними, зустріч зібрала 39 678 вболівальників на трибунах "Донбас Арени". Кращим гравцем матчу визнаний Томаш Хюбшман.

Чемпіонат України

Прем'єр -ліга

10- й тур

Шахтар (Донецьк) - Ворскла (Полтава) - 3:0

Голи: Феррейра, 34 (1:0); Хюбшман, 49 (2:0); Фернандо, 80 (3:0).

Шахтар - П'ятов, Срна, Ракицький, Кривцов, В. Шевчук (Соболь, 68), Фред (Фернандо, 61), Хюбшман, Дуглас Коста, Алекс Тейшейра, Бернард (Едуардо, 61), Феррейра.

Ворскла - Непогодов, Пердута, Курилов, Даллку, Сапай, Чеснаков, Дедечко (Скляр, 90), Ребенок, Маркоскі (Громов, 69), Міщенко, Янузі (Баранник, 77).

Незабиті пенальті: Тейшейра, 79

Попередження: Шевчук, 17; Фред, 58 - Пердута, 8; Дедечко, 39; Курилов, 76.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" розгромив "Ворсклу" у день народження Ахметова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути