понеділок, 25 січня 2021 16:02

"Шахтар" сперечається за Тейшейру з англійськими та португальськими клубами

"Шахтар" сперечається за Тейшейру з англійськими та португальськими клубами
Тейшейра 5 років грав за "Шахтар".Фото Forza Italian Football

Атакувальний півзахисник 31-річний Алекс Тейшейра, який є вільним агентом, має кілька варіантів продовження кар'єри в Європі.

Бразильцем цікавляться 3 клуби Старого континенту: "Астон Вілла", "Бенфіка" та "Шахтар", де Алекс грав з 2010-го по 2015 рік, після чого за €50 млн був проданий китайському "Цзянсу Сунін", контракт з яким у хавбека закінчився торік 31 грудня.

Відзначається, що "Астон Вілла" пропонує Тейшейрі контракт на 2 роки з опцією продовження ще на сезон, якщо футболіст зможе відповідати очікуванням. У "Бенфіці" розраховують, що прихід бразильця допоможе команді почати демонструвати кращі результати та спробувати вклинитися в чемпіонську гонку в Португалії.

Що стосується "Шахтаря", то донецький клуб, як пише джерело, хотів би знову бачити Тейшейру у своїх рядах. У стані "гірників" вважають, що Алекс зуміє швидко інтегруватися в команду, а ще готові гарантувати футболісту щорічну участь у Лізі чемпіонів і боротьбу за золото УПЛ.

Імовірно, бразилець повернеться в Європу, попри вкрай вигідні пропозиції від клубів з Азії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу умовляє Тейшейру перейти в "Динамо"

Раніше повідомлялося, що інтерес до Алекса Тейшейри проявляє "Севілья". Також у ЗМІ писали, що бразилець може продовжити кар'єру в київському "Динамо", де в його послугах особисто зацікавлений Мірча Луческу.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" сперечається за Тейшейру з англійськими та португальськими клубами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути