вівторок, 02 квітня 2013 16:25

"Шахтар" відпустить Мхітаряна за 30 мільйонів євро

"Шахтар" відпустить Мхітаряна за 30 мільйонів євро
Контракт "Мхітаряна" з "Шахтарем" розрахований до середини 2015 року ФОТО: shakhtar.com

Один з найбільш затребуваних футболістів Європи - 24-річний півзахисник збірної Вірменії та донецького "Шахтаря" Генріх Мхітарян може змінити клуб, якщо потенційний покупець викладе за нього € 30 млн.

За інформацією "Известий", в послугах талановитого вірменського півзахисника зацікавлені провідні клуби англійської та російської прем'єр-ліг. Однак керівництво "Шахтаря", яке не планує розлучатися зі своїм лідером і кращим бомбардиром, прописало в контракт футболіста солідну суму відступних - € 30 млн.

У самому донецькому клубі відмовилися коментувати ситуацію навколо вірменського футболіста, при цьому зазначили, що футболіст має намір продовжити свої виступи саме за "Шахтар".

"Нам часто доводиться чути про інтерес того чи іншого клубу до Мхітаряна, - заявив "Известиям" прес-аташе донецького клубу Руслан Мармазов. - Думаю, у цьому немає нічого дивного, адже Генріх дійсно демонструє чудову гру. Однак інтерес і конкретна пропозиція, як було у випадку з "Анжі" і Вілліаном, - це різні речі. При цьому сам футболіст вже заявив, що має намір до кінця відпрацювати свій контракт з клубом. Що стосується суми його відступних, це суто конфіденційна інформація."

Контракт футболіста з донецьким клубом розрахований до середини 2015 року. За даними спеціалізованого порталу Transfermarkt.de, ринкова вартість гравця досягла вже € 17 млн.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" відпустить Мхітаряна за 30 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути