Ексклюзиви
субота, 21 листопада 2020 19:30

"Шахтар" у меншості не зміг перемогти "Олександрію"

"Шахтар" у меншості не зміг перемогти "Олександрію"
Луїш Каштру працює у "Шахтарі" із літа 2019 року. Фото: ФК "Шахтар"

У 10 турі УПЛ "Шахтар" вдома не зміг перемогти "Олександрію" -1:1. Що потрібно знати про матч?

"Шахтар" не міг розраховувати на своїх лідерів. Тайсон та Марлос не потрапили до заявки на матч. Компенсувати втрату лідерів "гірники" так і не змогли. Також поза грою опинилися Віктор Коваленко та Давид Хочолава. Таким чином господарі втратили можливість посилення гри по ходу матчу.

Жуніор Мораес отримав пряму червону картку. Арбітриня матчу Катерина Монзуль вилучила форварда збірної України в середині першого тайму за брудний підкат. Спочатку вона показала жовту карту, але після перегляду відео повтору показала червону картку.

"Гірники" виглядали гостріше. У повних складах підопічні Луїша Каштру володіли перевагою на полі. Після вилучення Мораеса почали грати другим номером, але все-одно створювали більше гостроти за суперника.

Отримавши чисельну більшість підопічні Володимира Шарана не знали, що із нею робити. Контроль м'яча в середині поля не давав ніяких дивідендів. Не вистачало нестандартних дій

"Олександрія" мала проблеми із грою першим номером. Отримавши чисельну більшість підопічні Володимира Шарана не знали, що із нею робити. Контроль м'яча в середині поля не давав ніяких дивідендів. Не вистачало нестандартних дій.

Команди обмінялися забитими м'ячами на початку другого тайму. Спочатку гості "проспали" підключення Додо, на що "Шахтар" відповів провалом на лівому фланзі захисту.

Нічия – справедливий результат матчу. Жодна із команд не награла на перемогу. "Гірникам" було важко у меншості. Вони і так змогли забити гол маючи на одного гравця менше. Гостям не вистачило майстерності та класу, щоб перемогти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знекровлене "Динамо" легко перемогло "Інгулець"

Після 10 УПЛ лідирує "Динамо". Підопічні Мірчі Луческу мають 23 очки. Тепер уже на 3 пункти відстає "Шахтар".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" у меншості не зміг перемогти "Олександрію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути