пʼятниця, 16 жовтня 2015 20:53

"Шахтар" тричі забив "Динамо" на "Олімпійському"

"Шахтар" тричі забив "Динамо" на "Олімпійському"
gazeta.ua

32 794. Саме стільки вболівальників прийшли сьогодні на матч "Динамо" і "Шахтаря". Не аншлаг. Можливо, на відвідуваність вплинув не дуже зручний час початку матчу (19:00). Або вболівальники зараз більше думають про національну збірну України. У понеділок перша команда країни грала на "Олімпійському" з іспанцями. І тепер на хлопців Михайла Фоменка чекає плей-офф раунд Євро-2016.

Зранку стало відомо, що Андрій Ярмоленко підписав з "Динамо" новий п'ятирічний контракт. А ввечері вкотре стало зрозуміло, чому Ігор Суркіс так не хоче відпускати лідера команди. Майже вся гра киян будувалася через Ярмоленка. Андрій міг забивати сам (і не один раз - моментів вистачало) і створював моменти для партнерів. Але реалізувати їх не вдалося.

У такому випадку поляки кажуть, що не використані моменти люблять мститися. Це аналог нашого - не забиваєш ти, то забивають тобі. "Шахтар" зробив це тричі. Гол у "роздягальню" на 41-й хвилині провів Марлос. Перед матчем він говорив, що на полі буде війна і він зробить все, щоб здобути три пункти.

Після перерви Алекс Тейшейра оформив свій черговий дубль у чемпіонаті України. На 59-й хвилині бразилець забив після розіграшу штрафного. А на 67-й хвилині Алекс втік від Віди, зблизився з Шовковським і рикошетом від штанги довів рахунок до 3:0.

Ну і який матч "Динамо" і "Шахтаря" без вилучення? На 89-й хвилині з поля пішов Дерліс Гонсалес. 21-річний парагваєць у перерві замінив Олега Гусєва.  

Після цієї перемоги "Шахтар" зрівнявся з "Динамо" за очками у турнірній таблиці. 

Ще відзначимо, що у перерві матчу президент Федерації футболу України Андрій Павелко вручив Віктору Коваленку "Золоту бутсу" молодіжного Кубка світу. "Слава Україні" - відповів гравець "Шахтаря".  

Додамо, що наступного тижня у нас Ліга чемпіонів. "Динамо" чекає в гості на лондонський "Челсі", а "Шахтар" проведе виїзний матч проти шведського "Мальме". 

11-й тур

"Динамо" - "Шахтар" - 0:3

Гол: Марлос (41), Алекс Тейшейра (59, 67)

"Динамо": 1.Шовковський - 2.Сілва, 4.Велозу (Юнес Беланда, 72), 5.Антунеш, 6.Драгович, 10.Ярмоленко, 11.Мораес, 16.Сідорчук, 19.Гармаш (Буяльський, 64), 20.Гусев (Гонсалес, 46), 24.Віда

"Шахтар": 30.Пятов - 33.Срна (Дентіньо, 84), 5.Кучер, 44.Ракицький, 31.Ісмаілі, 6.Степаненко, 8.Фред, 29.Тейшейра, 10.Бернард (Ньому, 75), 11.Марлос (Коваленко, 76), 21.Гладкий

Попередження: Гонсалес, 57, Данило Сілва, 78, Юнес Беланда, 80 - Тейшейра, 3

Вилучений: Гонсалес, 89 (друга жовта)

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" тричі забив "Динамо" на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути