Ексклюзиви
четвер, 15 жовтня 2015 15:58

"На полі буде війна": "Шахтар" показав, як готується до матчу з "Динамо"
10

Фото: Ірина Козюпа

"На полі буде війна", - каже півзахисник донецького "Шахтаря" Марлос про матч з київським "Динамо". Центральний поєдинок 11-го туру і першого кола чемпіонату пройде у цю п'ятницю на "Олімпійському". Стартовий свисток Анатолія Абдули прозвучить о 19:00.  

Після стартових 10 турів кияни випереджають "гірників" на 3 очки. У середу "Шахтар" провів відкрите тренування. Віце-чемпіон України показав, як готується до надважливого матчу з командою Сергія Реброва.

"Шахтар" тренувався без капітана Даріо Срни та Фреда (грав за Олімпійську збірну Бразилії). Хорват повернувся до Києва після матчу національної збірної і проходив відновлення. Окремо від команди працювали Максим Малишев та Віктор Коваленко. 

"Нам перемога потрібніша, ніж "Динамо". Нам потрібно сконцентруватися і виграти цей матч, - продовжує Марлос. - Гравці "Динамо" дуже сильні фізично. Хотів би виділити Жуніора Мораеса. Він може здивувати нас чимось на полі. А так команди дуже добре знають один одного".

Наставник "гірників" Мірча Луческу розповів про враження від матчу збірної України проти Іспанії, про розмову з Жозе Моурінью та, звісно, про майбутній матч з "Динамо".

"Українці зіграли досить добре. Певною мірою забракло фарту. Не вистачало холоднокровності при завершенні атак. Якщо команда з таким настроєм та інтенсивністю гратиме у плей-офф, то вийде на Євро-2016 незалежно від суперника. У нас хороша національна збірна, яка грає у футбол досить високої якості.

На боці "Динамо" буде повний стадіон, який тиснутиме на нас, на своїх гравців і на арбітрів. Хотілося б завершити матч з 11 гравцями. Щоб у нас нікого не вилучали.

З Моурінью більшою мірою говорили про Вілліана та "Челсі". Зараз команда перебуває у важкій ситуації у чемпіонаті Англії. Потім він відійшов у бік, щоб його ніхто не турбував і так дивився матч. Думаю, він дивився за грою гравців "Динамо" (кияни зіграють з "Челсі" у Лізі чемпіонів) і за своїми футболістами. Цілком можливо, що переглядав нових виконавців. Він міг слідкувати за Тейшейрою. Ярмоленком чи Коноплянкою. Євген переконливо зіграв у цьому матчі", - підкреслив Містер.

Додамо, що тренування "Шахтаря" пройшло на Олімпійській базі "Святошино". Після пробіжки і вправ гравці зіграли двосторонку. Малишев і Коваленко продовжували бігати. 

Зараз ви читаєте новину «"На полі буде війна": "Шахтар" показав, як готується до матчу з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути