субота, 02 лютого 2013 19:44

"Шахтар" став переможцем турніру в Іспанії

"Шахтар" став переможцем турніру в Іспанії

Донецький "Шахтар" став переможцем товариського турніру Copa del Sol. У фінальному матчі змагань в іспанській Ла-Манзі "гірники" завдали поразки польському клубу "Відзев". Результат цієї гри - 2:1.

Особливою видовищністю товариська зустріч не відзначалася. Складалося враження, що поляки не можуть створити більше гостроти на половині поля суперника, а "Шахтар" не хоче нагнітати події.

На класі підопічні Луческу відкрили рахунок, коли Мхітарян замкнув простріл Срни. У другому таймі зайва впевненість "гірників" переросла в самовпевненість, що дозволило полякам посміливішати і зробити декілька небезпечних вилазок до воріт П'ятова. Лише після цього "Шахтар" стрепенувся і на всяк випадок подвоїв рахунок. Фернандіньо увірвався справа у карний майданчик і прострілив уздовж лінії воріт. Едуардо лише вчасно підставив ногу.

Поляки все ж забили, однак удар гравця "Відзева" виявився останнім у матчі. Відразу після нього арбітр дав свисток про закінчення поєдинку. У підсумку, "Шахтар" став переможцем турніру Copa del Sol-2013.

"Шахтар" - "Відзев" - 2:1

Голи: Мхітарян, 18, Едуардо, 82 - Павловскі, 90+3

"Шахтар": Каніболоцький (П'ятов, 46), Срна, Чигринський (Іщенко, 87), Ракицький, Рац, Степаненко (Гречишкін, 70), Фернандіньо, Тейшейра (Коста, 57), Мхітарян, Тайсон (Едуардо, 70), Адріано (Девіч, 70)

Попередження: Фернандіньо, Ракицький, Іщенко - Аббес

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" став переможцем турніру в Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути