середа, 07 грудня 2016 12:01

"Шахтар" провів найхолодніше тренування року
21

Фото: Ірина Козюпа

Донецький "Шахтар" провів тренування перед виїзним матчем групового етапу Ліги Європи проти "Браги" у Києві. Заняття пройшло сьогодні зранку на стадіоні ім. Баннікова.

Тренування розпочали о 10:00. Температура повітря в цей час у столиці становила -9°С. Першим на поле вийшов капітан Даріо Срна. Разом із Василем Кобіним хорват пробивав по воротах.

Бразильці без особливої радості виходили на морозне повітря. Лише Тайсон щось радісно наспівував.

Нападник Едуардо пропустив тренування через ушкодження гомілкостопа. Захисник Ярослав Ракицький займався за індивідуальною програмою. Голкіпери працювали з тренером воротарів Антоніо Феррейрою. А польові гравці розминалися під керівництвом тренера з фізпідготовки Педру Морейри.

Тарас Степаненко не зіграє у матчі через дискваліфікацію.

"Думаю, це найхолодніше наше тренування цього року, - сміється нападник Андрій Борячук. - Не пригадую, що було холодніше. В ноги холодно. Треба вставляти устілки в бутси або одягати дві пари шкарпеток.

Мабуть, було б краще потренуватися на стадіоні, де відбудеться матч. Хотілося перед грою випробувати газон, подивитися трибуни, відчути атмосферу. Але нічого страшного.

Автор: Ірина Козюпа
 

"Брага" - це колишня команда нашого тренера. Думаю, він хоче перемогти і в другому матчі. Ми гратимемо тільки на перемогу. У португальців хороша команда, яка демонструє непоганий футбол.

Про "Динамо" поки що не думаємо (матч пройде 12 грудня у Києві). Кияни - молодці. Вітаю їх із перемогою над "Бешикташем" у Лізі чемпіонів. З іншого боку, там були такі фактори, як швидкий гол і вилучення".

Сьогодні о 15:00 команда вилетить у Португалію на заключний матч групового етапу Ліги Європи. Після прильоту Паулу Фонсека та Богдан Бутко проведуть регламентну передматчеву прес-конференцію. На стадіоні "Браги" команда не тренуватиметься.

Матч "Брага" - "Шахтар" відбудеться у четвер, 8 грудня. Початок зустрічі о 18:00 за київським часом. Прямий ефір на телеканалі "Україна".

"Шахтар" достроково забезпечив перше місце у своєму квартеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисник "Шахтаря" назвав фразу, яка найчастіше звучить у роздягальні команди

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" провів найхолодніше тренування року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути