вівторок, 06 грудня 2011 10:24

"Шахтар" постарається голосно грюкнути дверима" - прогноз експертів на матч з АПОЕЛом

"Шахтар" постарається голосно грюкнути дверима" - прогноз експертів на матч з АПОЕЛом

Напередодні сьогоднішнього матчу 6-го туру групового турніру Ліги чемпіонів між кіпрським АПОЕЛом і донецьким "Шахтарем" прогнозами на цей поєдинок в традиційній рубриці видання "КОМАНДА" поділилися авторитетні українські фахівці.

Геннадій Лисенчук, заслужений тренер України: "0:2. Гірники дуже засмучені вильотом з єврокубків, тому в останньому матчі Ліги чемпіонів постараються голосно грюкнути дверима. "Шахтар" - сильна команда, і я вірю в перемогу підопічних Мірчі Луческу. До того ж українському клубу необхідно довести собі і всій Європі, що останнє місце в групі Ліги чемпіонів є простим непорозумінням.

Не варто заперечувати і того, що на команду вплинули шапкозакидацькі настрої після успіхів у минулому сезоні, а також недооцінка суперників на груповому етапі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу взяв на Кіпр 19 футболістів

Михайло Соколовський, екс-півзахисник "Шахтаря": "0:1. Керівництво, тренерський штаб і вболівальники "Шахтаря" однозначно не задоволені нинішнім євросезоном у виконанні їх команди, тому в останньому матчі групового етапу Ліги чемпіонів гірники будуть боротися тільки за перемогу.

Про це свідчить і той факт, що на Кіпр Мірча Луческу взяв усіх ключових гравців, які, впевнений, докладуть максимум зусиль задля досягнення поставленого завдання, а саме - перемоги в гостях над АПОЕЛом".

Михайло Старостяк, екс-захисник "Шахтаря": "1:3. Кожна команда грає за свій імідж. "Шахтар" не тільки не зумів вийти з групи Ліги чемпіонів, але й не продемонстрував своїх кращих якостей. В останньому поєдинку групового етапу на Кіпрі гірникам буде протистояти АПОЕЛ, для якого нічия на "Донбас Арені" у вересні вже сама по собі стала досягненням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Останній матч "Шахтаря" в ЛЧ розсудять земляки Луческу

"Шахтар" однозначно сильніший за свого суперника, до того ж у чемпіонаті "помаранчево-чорні" набрали хороший хід і здобули дві розгромні перемоги поспіль. Хоча для донецького клубу матч вирішальним і не є, кого з футболістів випустить на поле Мірча Луческу, загадувати не візьмуся".

Нагадаємо, Мірча Луческу взяв на Кіпр 19 футболістів.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" постарається голосно грюкнути дверима" - прогноз експертів на матч з АПОЕЛом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути