неділя, 13 січня 2013 10:40

"Шахтар" подарував "Металісту" Шуста

"Шахтар" подарував "Металісту" Шуста
Шуст підписав з "Металістом" трирічний контракт. Фото: shakhtar.com

У суботу футболіст Богдан Шуст перейшов з донецького "Шахтаря" в харківський "Металіст", повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на прес-службу ФК "Металіст".

Харківський клуб підписав з 26-річним українським воротарем контракт на три роки. Він виступатиме під номером 33.

"Це для мене новий етап у кар'єрі. Я дуже вдячний керівництву клубу за те, що запросили мене. Буду працювати, у мене величезне бажання грати. Тут дуже досвідчені гравці, у яких можна набратися майстерності. Хотів би висловити величезну подяку футбольному клубу" Шахтар ": керівництву, яке зробило моє перебування в клубі максимально комфортним, тренерському штабу, а окремо Мірчі Луческу, у якого я багато чому навчився - думаю, в майбутньому це мені допоможе. А поки що з величезним нетерпінням чекаю того моменту, коли приєднаюся до команди" , - сказав Шуст після підписання контракту.

Шуст є вихованцем львівських "Карпат", він перейшов в "Шахтар" в 2006 році. Влітку 2009 року футболіст був відданий в оренду в "Металург" (Донецьк), де грав лише півроку. У 2010-2012 роках Шуст встиг пограти в луганській "Зорі" та маріупольському "Іллічівці". У 2012-му, після дискваліфікації Александрa Рибки за допінг, Шуст повернувся в "Шахтар". Провів чотири матчі за збірну України.

Як повідомлялося, 11 січня 2013 бразильський нападаючий Тайсон перейшов з "Металіста" в "Шахтар". Донецький клуб заплатив за нього рекордні для України $ 20 млн. Контракт бразильського легіонера з донецьким клубом  розрахований на 5 років.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" подарував "Металісту" Шуста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути