Ексклюзиви
неділя, 10 березня 2013 18:16

"Шахтар" переміг "Ворсклу" завдяки голу Адріано
7

Фото: ФОТО: shakhtar.com

Донецький "Шахтар" після розгромної поразки від дортмундської "Боруссії" у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, здобув виїзну перемогу над полтавською "Ворсклою" в матчі 20-го туру української прем'єр-ліги. Гра завершилася з рахунком 0:1, а єдиний гол на свій рахунок записав форвард "гірників" Луїс Адріано.

Перемога була затьмарена травмою голкіпера донецької команди Антона Каніболоцького, який отримав пошкодження в зіткненні з півзахисником полтавчан Артемом Громовим.

"Гол - це наслідок командних дій. Винна вся команда. Хочу привітати "Шахтар" з перемогою. У нас команда тільки будується. Будемо робити висновки. Допущені помилки були і Силюком і Лагосом.

На зборах начебто забивали, виглядали більш впевнено. Не було зіграності і деколи не вистачає майстерності. Не так швидко робиться команда. Зараз грає 6 нових осіб у порівнянні з минулим роком. По ходу гри потрібно було щось міняти. Є фронт для роботи, будемо робити висновки", - сказав виконуючий обов'язки головного тренера "Ворскли" Сергій Свистун в ефірі каналу "Футбол".

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга

20-й тур

Ворскла (Полтава) - Шахтар (Донецьк) - 0:1

Голи: Адріано, 19 (0:1).

Ворскла - Долганський, Ткачук, Чеснаков, Даллку, Пердута, Куценко (Будник, 76), Громов, Лагос, Маркоскі, Ребенок (Кунєв, 82), Силюк (Кривошеєнко, 71).

Шахтар - А. Каніболоцький (П'ятов, 41), Срна, Чигринський, В. Шевчук (Соболь, 69), Кривцов, Фернандіньо, Степаненко (Гречишкін, 87), Мхітарян, Тайсон, Едуардо, Луїс Адріано.

Попередження: Громов (38), Пердута (42), Даллку (55), Лагос (66), Степаненко (71), Кривцов (89).

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" переміг "Ворсклу" завдяки голу Адріано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути