четвер, 07 березня 2013 15:58

Луческу може замінити Хіддінка в "Анжі"

Луческу може замінити Хіддінка в "Анжі"
"Луческу готовий до ще одного серйозного виклику" - агент тренера ФОТО: shakhtar.com

Керівництво "Анжі" потурбувалося про пошуки наставника команди на майбутній сезон. Нинішній керманич клубу з Дагестану Гус Хіддінк з великою часткою ймовірності не стане продовжувати угоду в якості головного тренера клубу. У зв'язку з цим вже зараз представники російського клубу шукають варіанти заміни голландського фахівця.

Серед основних кандидатів розглядається 67-річний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу, в якого після цього сезону закінчується контракт з "гірниками".

За інформацією "Известий", головний лобіст Луческу - член ради директорів "Анжі" Герман Ткаченко, який вважає румуна одним з найкращих варіантів для динамічного махачкалинського клубу. Наставник "Шахтаря" завжди добре ставив гру своїх команд і блискуче проявив себе як фахівець, який працює на тривалу перспективу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу влітку піде з "Шахтаря" - ЗМІ

Офіційний представник Луческу Аркадій Запорожану зазначив, що на даний момент ніяких офіційних переговорів з "Анжі" Луческу не веде.

"Мірча повністю зосереджений на роботі з "Шахтарем". Зараз навколо Луческу ходить багато інформації, яка часто не має під собою ґрунту. Мені важко сказати, що буде завтра, але на даний момент "Анжі" не виходив на нас з пропозицією," - розповів "Известиям" Запорожану.

При цьому агент румунського наставника зазначив, що Луческу, незважаючи на досить солідний вік, не відчуває ніяких проблем і готовий вирішувати найсерйозніші завдання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відставка Луческу? Чутки і не більше"- Палкін

"Мірча знаходиться у відмінній формі і не має наміру завершувати тренерську кар'єру. На сьогоднішній день він готовий до ще одного серйозного виклику," - запевнив Аркадій Запорожану.

Один з найавторитетніших агентів на пострадянському просторі Дмитро Селюк скептично ставиться до можливості переїзду Мірчі Луческу в стан махачкалинського клубу.

"Чесно кажучи, я навіть гіпотетично не можу собі уявити перехід Луческу в "Анжі". Не думаю, що румунський фахівець може перейти в якийсь клуб з колишнього СРСР. Мені здається, що і Хіддінк залишиться в команді на майбутній сезон, - заявив "Известиям" Селюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відставка Луческу можлива лише тоді, якщо цього вимагатиме Ахметов" - румунський журналіст

"До того ж не бачу сенсу брати на такий проект настільки вікового тренера. Взагалі кожен раз, коли у румунського фахівця термін контракту підходить до завершення, виникають різні розмови щодо його майбутнього. Раніше відразу ж виникали чутки про переїзд в один з провідних клубів Туреччини, зараз пишуть і про ПСЖ. Я знаю, з якою теплотою і повагою до наставника ставиться президент "Шахтаря" Рінат Ахметов," - говорить агент.

Зараз ви читаєте новину «Луческу може замінити Хіддінка в "Анжі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути