понеділок, 10 вересня 2012 10:51

"Шахтар" не зміг обіграти "Рапід"
7

Луческу провів два товариські матчі у Румунії
Фото: ФОТО: shakhtar.com

Після п'ятничної перемоги над "Петролулом" донецький "Шахтар" завітав у гості до бухарестського "Рапіду". Мірча Луческу втратив у попередньому матчі через пошкодження Полянського і Кобіна. Тому Містеру довелося перекроїти склад. Так, Гай вийшов на лівий фланг захисту, а Ордець зайняв місце в центрі оборони. У півзахисті зліва діяв Дентіньо, а Вілліану була довірена центральна зона.

У перші десять хвилин "Шахтар" створив два небезпечних моменти. Після цього "Рапід" трохи відсунув гру від своїх воріт і несподівано відкрив рахунок у матчі. Херя виконав штрафний з правого флангу, закинувши м'яч за "комір" Каніболоцького.

На захист Антона можна згадати про яскраве сонце, однак при виборі позиції він все ж помилився. Після цього "Шахтар" особливо не активізував зусилля. Старався тільки Фернандіньо, який і диригував атаками "гірників".

У другому таймі гра була тільки перші 15 хвилин, за які "Шахтар" встиг відігратися і упустити два вірних моменти. На 52-й хвилині Вілліан віддав пас на Фернандіньо, той зробив кілька кроків з м'ячем, побачив відкритий кут і пробив з-під захисника впритул зі штангою - 1:1.

Товариський матч

"Рапід" - "Шахтар" 1:1 (1:0)

Голи: Херя, 23 (1:0); Фернандіньо, 52 (1:1)

"Шахтар": Каніболоцький А. (Шуст, 46); Ордець, Чигринський, Гай (Писко, 75); Ілсіньо; Фернандіньо; Коста (Алан Патрік, 60); Тейшейра, Вілліан (Бруно Ренан, 73); Дентіньо (Тотовицький, 46); Адріано (Акулінін, 80)

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" не зміг обіграти "Рапід"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути