середа, 07 листопада 2012 11:05

"Шахтар" не гірше "Челсі" - Луческу

"Шахтар" не гірше "Челсі" - Луческу
"Ми не граємо в англійський футбол" - Луческу ФОТО: shakhtar.com

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу напередодні поєдинку Ліги чемпіонів проти лондонського "Челсі" заявив, що добре вивчив лондонську команду.

"Ми знаємо, чого чекати від суперника. "Челсі" буде знаходитися під великим тиском, оскільки грає вдома. Ми ж добре підготовлені до матчу, у хорошій формі. Хочу відзначити, що для нас важливо перемогти у цій грі, щоб зберегти свій імідж. Я високо ціную "Челсі", це хороша команда. І я також мушу сказати, що ми не граємо в англійський футбол. Незважаючи на те, що ми слов'янська команда, діємо більше в латиноамериканському стилі, адже у нас в складі є бразильські гравці", - сказав Луческу, слова якого наводить офіційний сайт "Шахтаря".

Луческу також підкреслив, що у "Челсі" сьогодні один з останніх шансів вийти з групи, тому суперник зробить все для перемоги. "Не дарма Ді Маттео зазначив, що після фіналу Ліги чемпіонів це, напевно, найважливіша гра для його команди. Якщо у чемпіонаті при якійсь поразці ще можна повернути очки, оскільки і суперник напевно буде їх втрачати, то в Лізі чемпіонів негативний результат може бути непоправним. "Челсі" - дуже сильний суперник, з хорошою організацією гри та висококласними футболістами в складі. Але ми не гірші від цієї команди", - сказав він.

Нагадаємо, матч четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонів-2012/2013 "Челсі" - "Шахтар" відбудеться сьогодні у Лондоні. Початок гри о 21:45 за київським часом, пряма трансляція на ТРК Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" не гірше "Челсі" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути