субота, 03 листопада 2012 18:59

14-та перемога поспіль: "Шахтар" обіграв запорізький "Металург"

14-та перемога поспіль: "Шахтар" обіграв запорізький "Металург"
Ярослав Ракицький став гравцем матчу ФОТО: shakhtar.com

Матчем на полі "Донбас Арени" відкрилася програма ігор 14-го туру української прем'єр-ліги. Чемпіон країни "Шахтар" здобув 14-ту перемогу в поточному сезоні, вигравши у запорізького "Металурга" з рахунком 2:0.

"Гірники" вийшли вперед у середині першого тайму - гості порушили правила у штрафному майданчику на Даріо Срні, і Дуглас Коста впевнено реалізував 11-метровий удар. До перерви господарі могли збільшити перевагу в рахунку, але у "Шахтаря" не все виходило в атаці і на початку другого тайму.

Моменти з'явилися і біля воріт господарів, Мірча Луческу зробив відразу три заміни, випустивши на поле Луїса Адріано, Алекса Тейшейру та Вілліана. Другий гол донецької команди був ефектно забитий незадовго до закінчення зустрічі, його автором став Луїс Адріано. Кращим гравцем протистояння визнаний захисник донеччан Ярослав Ракицький.

Таким чином, серія перемог "Шахтаря" в українській прем'єр-лізі триває, "гірники" набрали 42 очки і лідирують у першості країни.

Чемпіонат України

14-й тур

Шахтар - Металург Запоріжжя 2:0 (1:0, 1:0)

Голи: 1:0 - 21, пенальті Коста, 2:0 - 83 Луїс Адріано.

Шахтар - А. Каніболоцький, Срна, Рац, Кучер, Ракицький, Фернандіньо, Степаненко, Коста (Алекс Тейшейра, 60), Ілсіньо, Дентіньо (Вілліан, 59), Девіч (Луїс Адріано, 59).

Металург Запоріжжя - Руденко, Опанасенко, Матеус, Тейку, Парцванія (Рудика, 85), Слім, Соболь (Цуріков, 76), Пісоцький, Ашраф, Жуніор, Воронков (Глушко, 90).

Попередження: Соболь (11), Слім (41), Ілсіньо (54).

Зараз ви читаєте новину «14-та перемога поспіль: "Шахтар" обіграв запорізький "Металург"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути