Ексклюзиви
субота, 27 червня 2020 21:40

"Шахтар" не дав "Зорі" наблизитися до "Динамо"

"Шахтар" не дав "Зорі" наблизитися до "Динамо"
МанорСоломон не раз ставив захист "Зорі" у важке становище. Фото ФК "Шахтар"

Донецький "Шахтар" зіграв унічию – 0:0 із луганською "Зорею" в матчі чергового туру чемпіонату України.

Гірники спробували здобути перемогу малими силами, випустивши в нападі, фактично, дублерів основи. Ті нічого не створили в першій половині гри, й Каштру змушений був випускати на поле Марлоса, Тайсона, Мораєса й Додо. Але й це не допомогло.

Більше того "Зоря", якій теж треба залікові бали для боротьби за другу путівку в Лігу чемпіонів, сама пішла в атаку й Хомченовський втратив реальний шанс перемогти чемпіона, не влучивши в порожні ворота з 5 метрів.

"Зоря" стає дуже незручним суперником для чемпіона, адже в двох останніх очних матчах гірники не забили команді Скрипника жодного м'яча. Якби "Зоря" мала фінансовий стан бодай на третину від можливостей "Шахтаря", могла би серйозно нав'язати боротьбу тріумфатору чотирьох останніх першостей.

Не найкращий матч зіграв Богдан Леднєв. Очевидно, дискваліфікація збила його з ритму. Богдан лише раз небезпечно бив по воротах суперника, але П'ятов був на місці. З такою грою можна непомітно перетворитися з найкращого таланту в звичайного середняка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Андерлехт" передумав купувати Михайличенка

В разі перемоги "Динамо" над "Десною" "Зоря" може відстати від киян на 5 балів, які важко буде ліквідувати в 5 турах,що залишаються. Фактично, "Шахтар" може подарувати киянам заповітну путівку в Лігу чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" не дав "Зорі" наблизитися до "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути