Ексклюзиви
пʼятниця, 26 лютого 2016 11:33

"Шахтар" може дійти до фіналу Ліги Європи

"Шахтар" може дійти до фіналу Ліги Європи
Максим Малишев відмінно зіграв у Гельзенкірхені

Донецький "Шахтар" розтрощив у гостях німецький "Шальке" - 3:0 і вийшов до 1/8 Ліги Європи з футболу. Як це вдалося віце-чемпіону України?

Олександр Гладкий, мабуть, не скоро поверне собі місце в основі. Аргентинець Феррейра зіграв так, ніби все життя виходив на поле в основному складі "Шахтаря". Його підтискатиме молодий Борячук. Гладкий раніше втратив свій шанс стати основним нападаючим команди.

Відмінну гру провів Максим Малишев. Якщо так прогресуватиме надалі, може поборотися за місце в основному складі збірної України. Спочатку масу клопотів йому завдав Юнес Беланда, але після виходу на поле Франко Ді Санто, марокканець відійшов углиб і грав уже так, як у київському "Динамо" – непримітно. Максим натомість суттєво додав у другій половині гри й започаткував третю гольову атаку.

Віктор Коваленко відкрив рахунок своїм голам у єврокубках в 20-річному віці. Якщо згадати, що саме він створив перший гол у ворота газпромівських німців, то вклад Віктора в перемогу взагалі неоціненний.

"Шахтар" вкотре підтвердив, що набирає форму швидше за киян. Натомість динамівці краще грають на фініші. Якщо донеччани гратимуть так найближчі два місяці, то цілком можуть дійти до півфіналу чи фіналу Ліги Європи. Хоча їх тренер скептичний щодо цього.

"Шахтар" грає тоді, коли в гарній формі перебуває його лідер Тайсон. У другому таймі бразилець був просто нестримним. Швидкісний Сане просто зник на його фоні. Якщо Тайсон продовжить у тому ж дусі, влітку може проситися в Європу чи Китай за вельми пристойні гроші.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" може дійти до фіналу Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути