четвер, 25 лютого 2021 21:58

"Шахтар" міг програти у домашньому матчі проти "Маккабі"

"Шахтар" міг програти у домашньому матчі проти "Маккабі"
Жуніор Мораєс забив єдиний гол у грі. Фото: ФК "Шахтар"

У 2-му матчі 1/16 фіналу Ліги Європи "Шахтар" переміг "Маккабі" -1:0. Що потрібно знати про гру?

Луїш Каштру виставив "основу". Попри комфортну перемогу в 1-му матчі наставник "гірників" виставив найсильніших гравців. Пропускав гру через ушкодження тільки Тарас Степаненко.

"Шахтар" провалив кінець 1-го тайму. В цей час гості мали можливості зрівняти рахунок за сумою 2-х матчів. "Маккабі" не вистачило класу і талану, щоб реалізувати свої моменти.

Відсутність Степанка мала негативні наслідки. Без провідного опорника виникали "пожежі" в захисті, бракувало дисциплінованої гри в середині поля.

Окремі футболісти відверто провалили гру. Недарма Каштру після перерви зняв Манора Соломона та Марлоса

"Маккабі" сам "привіз" собі гол. За рівної гри Таль Бен Хаїм порушив правила у власному штрафному майданчику - в ситуації, коли не потрібно було ризикувати. Забитий м'яч заспокоїв гру. Гості змирилися зі своїм вильотом із турніру. "Шахтар" вже більше думав про гру в чемпіонаті проти "Зорі".

"Шахтар" не зміг налаштуватися на гру. "Гірників" вистачило на 1-ші 20-25 хвилин активних дій. Після команда зовсім розслабилася. Окремі футболісти відверто провалили гру. Недарма Каштру після перерви зняв Манора Соломона та Марлоса.

Клас та досвід вирішили долю протистояння. "Маккабі" зміг дати бій більш іменитому супернику. Сьогоднішні гості не заслужили поразки в обох матчах. Ізраїльтяни не реалізували свої моменти та припустилися не обов'язкових помилок в захисті. В наступному раунді Ліги Європи "Шахтарю" потрібно додавати в грі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Брюгге" – "Динамо" (Live)

Жеребкування 1/8 Ліги Європи відбудеться 26 лютого о 14:00. 28 лютого "гірники" зіграють в гостях рамках УПЛ проти "Зорі". Початок матчу о 17:00.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" міг програти у домашньому матчі проти "Маккабі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути